Produktkategori
Kontakta oss

Guangzhou Guangsheng spelet och nöjesparken utrustning Co., Ltd

Adress: Den södra Park Avenue, HangTau Village, Nancun Town, Panyu District, Guangzhou City, Guangdong, Kina

Tel: + 86-20-84877558

Fax: + 86-20-84877558

Mobiltelefon:+8618027337397

E-post: [email protected]

Fiske Spelmaskin

Fish Hunter Arcade Game

Fiskejägare arkadspelet är ett av de bästa spelen som för närvarande finns på marknaden: spelet använder en sexpersonlig maskin och en fyrpersonsmaskin som kan användas av flera personer samtidigt. Spelare kan spela spel i flera lägen och starta en fiskeattack. Olika typer av fisk och ......chatta nu

Fiskejägare arkadspelet är ett av de bästa spelen som för närvarande finns på marknaden: spelet använder en sexpersonlig maskin och en fyrpersonsmaskin som kan användas av flera personer samtidigt. Spelare kan spela spel i flera lägen och starta en fiskeattack. Olika typer av fisk och olika färger fångas på skärmen för att få belöningar.

2017.01.26 fish gaming machine.JPG


Neutral Refundable Coin Fishing Game Machine antar en 46-tums-55-tums HD-LCD-skärm, en ny 3D-dynamisk undervattensvärld, ett riktigt stort fiske och ett stort fiskeprogram. Programmet är mjukt, storleken på spelets fisknät är justerbar och det lilla nätet är litet. Bred, stor nettosats är högre, intervallet är längre; flera små fisk scenarier, swarming efter växlande scener, kulVar god fri att köpa fiskjägarspel med våra professionella tillverkare och leverantörer. Och den anpassade servicen erbjuds också i vår fabrik.