Produktkategori
Kontakta oss

Guangzhou Guangsheng spelet och nöjesparken utrustning Co., Ltd

Adress: Den södra Park Avenue, HangTau Village, Nancun Town, Panyu District, Guangzhou City, Guangdong, Kina

Tel: + 86-20-84877558

Fax: + 86-20-84877558

Mobiltelefon:+8618027337397

E-post: [email protected]

Nyheter
Hur man utvecklar arkadspel i framtiden
Jul 11, 2018

Arkadspel, som snabbt väntar på industriell uppgradering


Finanskrisen som inleddes 2008 har orsakat många företag att sakta ner och låta många produktpriser falla. För spel HD-industrin är den mest spännande sak den goda nyheten av LCD-galen prissänkningar, från panel till maskinpris. "Dykning", alla stora tillverkare har helt anslutit sig till prissänkningarna, många stora spelmaskiner tillverkare kommer att bli vinstsökare, en ny omgång av high-definition spel "storm" har öppnats helt ...


LCD prisminskning


Finanskrisen har lett till en minskning av efterfrågan i västländer. Den avancerade LCD-överkapaciteten har direkt lett till en kraftig förändring i LCD-marknaden. Vissa LCD-panelfabriker och uppströms produktionslinjer ökar fortfarande. Enligt DisplaySearchs andra kvartalsrapport beräknas det finnas 20 glasunderlag. Ugnen (den huvudsakliga råvaran för tillverkning av paneler) kommer att lanseras i år, med det totala antalet ökande från 117 i fjärde kvartalet i fjol till 137. Enligt området kommer den globala LCD-panelens produktionskapacitet att öka med 25% det här året. Det finns också statistik som visar att i 2010 kommer 5-7 nya produktionslinjer att läggas till globalt, en ökning med mer än 40%, inklusive Shenzhen Innolux, som investerar 1,5 miljarder yuan vilket ytterligare ökar utbudet av LCD-paneler. Ledande, ständigt orsakar priserna fortsätter att falla.


Ramspelmaskinen domineras av flytande kristall


Fördelarna med LCD-skärmar är välkända. De kan göras ljusare och tydligare än CRT, ingen strålning, ingen flimmer bidrar till hälsan, och strömförbrukningen är liten, vilket sparar elkostnader och så vidare. Men inom spelkonsoler, framförallt inom hemmabaserade spelkonsoler, verkar det som om det har varit orört. Även om skanningsröret är besvärligt och oklart, även om skanningsröret inte används under en längre tid, börjar skärmen ändra färg och form, men hittills har fältet funnits. Skanningsröret är dominerande. Författaren har alltid velat förstå orsakerna, särskilt de olika datormonitorerna har helt ersatts av LCD-skärmar. Färg-TV-marknaden har länge dominerats av LCD-TV, och även de flesta industriella tillverkningsutrustning har fullt uttagna LCD-skärmar. Varför spelar spelmaskinen inte helt LCD-skärmen?


Genom flera branschkällor kan LCD inte direkt visa skärmen, vilket gör det omöjligt att använda LCD-skärmen. Därför är det många tillverkare som är inblandade i spelkonsoler, men det finns ingen standard, särskilt några tidiga spelkonsoler. Upplösningen av tillverkarna är helt annorlunda, vilket resulterar i att LCD-skärmen inte visas, så att LCD-skärmen inte kan tillämpas direkt. Dessa problem har dock blivit fullständigt löst inom en snar framtid. Från branschen har vi lärt oss att Guangbaisi framgångsrikt har lanserat "HD Solution". Med "HD-lösningen" kan du enkelt låsa alla typer av rammaskiner, arkader och spelkonsoler med enklickslåsfunktion. I HD-bilden, perfekt dockning av olika LCD-skärmar, blir spelmaskinens LCD-skärm väldigt enkelt och enkelt.


En sten har rört upp tusentals vågor. Nyligen lanserade Huaqin 32-tums LCD "Ultimate Fighting", 42-tums "Fighting and Fighting", Shiyu, Wellcome, Shenfeifei, Huali, Huafeng, etc. Olika LCD-spelkonsoler. För en tid översvämmade LCD-spelannonser de stora spelmagasinerna och var överallt. LCD-spel först skurna i fighters, pistoler, dansmaskiner, bilmaskiner, fingrar fingrar etc., följt av tankar, små slagsmål, hyresvärd, mahjong maskiner och så vidare. Även några av Bocai-maskinerna och anslutningsmaskinerna har börjat anta LCD-skärmar. LCD HD-spel har blivit oåtkomliga ett tag och startar en full utbrott som en vulkan ...........


Enligt industrin insiders kommer spelkonsolen att domineras av LCD-skärmar, vilket helt undergräver skanningsbildröret som dominerat spelkonsolen i mer än 30 år. Det blir mycket svårt att köpa ett bildrör efter tre år. Rörföretag vill byta till LCD (Changhong, China Image, SVA).


Hjältarna tävlade


Changhong och TCL, SVA och andra stora företag är också aktivt förberedda för kriget. Det är underförstått att de har gett backprojektion till speltillverkare, som huvudsakligen levererar pistolspel, så efterfrågan har inte varit stor och det har inte skett någon reell uppmärksamhet på marknaden för spelkonsoler. Men nu har situationen förändrats, alla typer av spelkonsoler kan använda LCD-skärmar, vilket är tvunget att kraftigt öka efterfrågan på LCD-skärmar, så de har börjat ta in spelkonsolmarknaden. TCL har redan etablerat ett kontor i Panyu och har tydligt sagt att det helt kommer att fånga spelautomaten LCD-marknaden.


Vem blir den ultimata vinnaren?


Under 2009 börjar spelkonsolmarknaden återhämta sig på ett allsidigt sätt. Vem blir "mästare" i denna runda LCD-plundring? De så kallade människorna är beroende av kläder och hästar till sadeln, spelmaskinen kan aldrig separeras från dess ytterkläder, det vill säga ramen för spelmaskinen, Kexin skapad och en annan stark lansering av LCD-ramen "LIVE GAME" . Dess nya design, och mycket vacker, i kombination med laddning av 32-tums HD-LCD, är definitivt en blockbuster i spelindustrin 2008! Kexins skapelse är en mörk häst som har blivit ramindustrin och står ut bland många tillverkare! Det är underförstått att andra ramstillverkare också aktivt följs upp, olika LCD-ramar kommer att lanseras en efter en. Rammaskinindustrin kan också omformas från de nya. Den som har utmärkt design kommer att vinna LCD-spelet.


Företaget för omvandlingskort som också stöder LCD-skärmar kommer också att utvecklas snabbt. Från chefen för Gonbes tech är företaget engagerat i att utveckla en komplett och stabil videolösning för LCD-spelkonsoltillverkare. Lanseringen av serien av produkter kommer att förbättra spelproduktens produktlinje och tjäna majoriteten av spelmaskintillverkarna att slutföra den industriella uppgraderingen från CRT till HD LCD.


Förutom dessa framåtblickande företag blir vinnare, självklart är den slutliga vinnaren slutanvändaren, författaren undersökt några användare, spelarna är mycket stödjande för högupplösta LCD-spel, samma LCD-spelkonsoler är också mycket höga , några nöjesställen Företaget är också mycket populärt. När han frågades om en äldre lojal spelare gillar HD LCD-spel, sa han: "Jag gillar det väldigt mycket, låt mig vänta för länge, jag trodde att jag inte kunde vänta ..." Hans svar var meningsfullt, jag kände mig plötsligt Sour, Jag kan inte svara på orden. Men nu vet jag svaret, det vill säga "alla stora tillverkare jobbar hårt. Jag tror att det inte tar lång tid att gatorna och gatorna helt ersätts med HD-spelkonsoler. Vi kommer aldrig att låta någon spelare vänta för flygningen ...